Sada i zvanično – RAZVELI se Ana Kokić i Nikola Rađen, evo ko je dobio starateljstvo nad ćerkama

Izvor: Story, 25.Jul.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sada i zvanično – RAZVELI se Ana Kokić i Nikola Rađen, evo ko je dobio starateljstvo nad ćerkama

Jedan od omiljenih domaćih parova, pevačica Ana Kokić i vaterpolista Crvene zvezde Nikola Rađen u utorak popodne potpisali su papire za razvod braka u Drugom osnovnom sudu u Beogradu. Ana i Nikola odlučio je da stavi tačku na deset godina dug brak na Božić ove godine, kada su svoju odluku saopštili ćerkicama Nini i Tei i ... The post Sada i zvanično – RAZVELI se Ana Kokić i Nikola Rađen, evo ko je dobio starateljstvo nad ćerkama appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVANIČNO RAZVEDENI Ana Kokić i Nikola Rađen stavili tačku na brak dug DESET GODINA

Izvor: Blic, 25.Jul.2019

Popularna pevačica Ana Kokić i njen suprug Nikola Rađen, stavili su tačku na brak dug deset godina, u utorak u Drugom osnovnom sudu u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.