SVI SU DOŠLI, SAMO ONA NIJE: Igor Pervić ispraćen na večni počinak!

Izvor: Story, 29.Apr.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI SU DOŠLI, SAMO ONA NIJE: Igor Pervić ispraćen na večni počinak!

Glumac Igor Pervić preminuo je 23. aprila u 52. godini posle opake borbe sa teškom bolešću. Kremacija održana je danas, 29. aprila u 13 sati na Novom groblju u Beogradu. Glumica Milica Milša u suzama se oprostila čitajući njegovu pesmu “Drvo”, koj uje napisao u mladosti. Majka Lidija Pilipenko, koja ga je pazila do poslednjeg ... The post SVI SU DOŠLI NA, SAMO ONA NIJE: Igor Pervić ispraćen na večni počinak! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Igor Pervić kremiran na Novom groblju u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2019

Glumac Igor Pervić, koji je preminuo u 52. godini, kremiran je danas na Novom groblju u Beogradu, u prisustvu porodice, prijatelja i kolega...Prisutnima se obratila njegova majka, primabalerina Lidija Pilipenko, koja je govorila o borbi njenog sina s kancerom...Ona je potom zamolila glumicu Milicu Milšu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.