ŠOK PRIZNANJE Naomi Kembel: Ja sam lečeni zavisnik i alkoholičar, nisam spremna da postanem MAJKA!

Izvor: Story, 10.Okt.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK PRIZNANJE Naomi Kembel: Ja sam lečeni zavisnik i alkoholičar, nisam spremna da postanem MAJKA!

Vlasnica neodoljive lepote Naomi Kembel nedavno je dala intervju za WSJ. Magazine, gde se prvi put posle mnogo vremena osvrnula na temu majčinstva. Međutim, iako uskoro puni 50, Naomi kaže da za decu još nije spremna, ali da sebe vidi kao majčinsku figuru mnogobrojnoj deci sa kojom se susrela tokom svog humanitarnog rada. Naomi je ... The post ŠOK PRIZNANJE Naomi Kembel: Ja sam lečeni ovisnik i alkoholičar, nisam spremna da postanem MAJKA! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Čuvena manekenka o formiranju porodice: "Videću šta mi svemir donese"

Izvor: B92, 11.Okt.2019, 00:08

Jedna od najboljih manekenki svih vremena, ikona modnih pista i modnog sveta Naomi Kembel, nedavno je govorila o porodici i deci...Ova 49-godišnja manekenka je u razgovoru za britanski Metro rekla da se i dalje ne oseća spremno da bude majka, kao i da je kroz svoj rad posvećena svoj deci, posebno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.