SELENA IZAŠLA IZ BOLNICE I OKRENULA NOVI LIST: Više ne žali za Biberom, a svi se okreću za njom koliko je SEKSI!

Izvor: Story, 04.Jan.2019, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELENA IZAŠLA IZ BOLNICE I OKRENULA NOVI LIST: Više ne žali za Biberom, a svi se okreću za njom koliko je SEKSI!

Nakon što je u toku jeseni završila na lečenju od živčanog sloma, koji je dobila kada je čula da se njen dugogodišnji dečko Džastin Biber oženio, Selena Gomez nedavno je izašla iz klinike i odlučila da se posveti sebi. Pored toga što s prijateljima uživa na skijanju, gotovo svakodnevno odlazi u teretanu i vežba kako ... The post SELENA IZAŠLA IZ BOLNICE I OKRENULA NOVI LIST: Više ne žali za Biberom, a svi se okreću za njom koliko je SEKSI! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selena Gomez izašla iz bolnice nakon saznanja da se njen bivši ženi

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2019

Nakon što je u toku jeseni završila na lečenju od živčanog sloma, koji je dobila kada je čula da se njen dugogodišnji dečko Džastin Biber oženio, Selena Gomez nedavno je izašla iz klinike i odlučila da se posveti sebi...Pored toga što s prijateljima uživa na skijanju, gotovo svakodnevno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.