SBERBANK SRBIJA zajedno sa klijentima sakupila 1.200.000 dinara za NURDOR

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 09.Jul.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SBERBANK SRBIJA zajedno sa klijentima sakupila 1.200.000 dinara za NURDOR

Donatorske kutije ove važne humanitarne organizacije, koja pre svega olakšava život deci oboleloj od raka, nalaze se u svakoj Sberbank ekspozituri u Srbiji.

Ponosni smo na činjenicu što su i naši klijenti i zaposleni prepoznali važnost akcije koju već nekoliko godina sprovodi NURDOR. Veliko nam je zadovoljstvo što smo tokom prethodnog perioda dali značajan doprinos ovoj organizaciji i pomogli izgradnju onkološkog centra u Nišu. Važno je da istaknem da su ovakve humanitarne >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << akcije veoma značajne za čitavo naše društvo, pa će se saradnja sa NURDOR-om, ali i drugim organizacijama koje doprinose boljem i lakšem životu dece nastaviti i u godinama koje slede.“ – rekao je Aleksandar Milić, direktor službe za marketing, komunikacije i prigovore klijenata u Sberbanci.

U NURDOR-u smo ponosni na ovu važnu saradnju, imajući u vidu da je Sberbanka naš prvi partner koji je u sve svoje objekte postavio donatorske kutije namenjene prikupljanju sredstava za izgradnju novog dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Na taj način njihove poslovnice po celoj Srbiji postale su „katalizator“ donacija od strane građana, što je značajno doprinelo ovom važnom projektu. NURDOR u 2019 pokreće još jedan ovakav projekat od nacionalnog značaja – a to je nova roditeljska kuća u Beogradu. Roditeljska kuća je namenjena za besplatan smeštaj i brigu o deci oboleloj od raka iz cele Srbije i njihovim porodicama, kada dolaze u Beograd zbog lečenja. Nažalost, kapaciteti kojima trenutno raspolažemo nisu dovoljni da zbrinemo sve porodice koje imaju potrebu za smeštajem. S obzirom da lečenje traje minimum godinu dana, a da su porodice u ovakvoj situaciji ograničenih finansijskih mogućnosti, važno je da postoji organizovan smeštaj i briga, koja podrazumeva i svakodnevni prevoz na terapije i punu psiho-socijalnu podršku za vreme lečenja. Zato je roditeljska kuća podjednako važan projekat od nacionalnog značaja, isto kao i bolnica u Nišu. I zahvalni smo Sberbanci što ostaje naš partner i podrška“, istakla je Branislava Penov, izvršni direktor NURDOR-a.

Da podsetimo Sberbank Srbija tokom prošle i ove godine podržala je brojne projekte društveno odgovornog poslovanja. Između ostalog donirala je sredstva za renoviranje ordinacije u Tiršovoj, podržala organizaciju „Vrednosti života“, aktivno učestvuje u akciji „Čep za hendikep“, učestvovala je u renoviranju zdravstvenih ustanova u Užicu, Kikindi, Leskovcu i Beogradu, donirala paketiće ustanovama za decu bez roditeljskog staranja u Beogradu, Novom Sadu i Nišu i dr.

O Sberbank Europe Group

Sberbank Europe Grupa (Sberbank Europe AG) sa sedištem u Beču, Austrija, bankarska je grupacija u 100 procentnom vlasništvu Sberbank Rusija. Sberbank Europe Group prisutna je na osam tržišta Centralne i Istočne Evrope (CIE): u Austriji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Srbiji. Sberbank Europe Grupa ima preko 690.000 klijenata, zapošljava 4,080 ljudi u 191 ekspozituri širom Evrope. Zaključno sa 30. junom 2018. godine ukupana aktiva Sberbank Europe iznosi 11,8 milijardi eura.

Website: www.sberbank.at

O Sberbank Srbija

Sberbank Srbija je deo Sberbank Europe Grupe. Prisutna je na celoj teritoriji Srbije, sa ukupno 33 ekspoziture u 21 gradu (zaključno sa 31.12.2016. godine).

Sberbank Srbija je univerzalna banka koja pruža sve vrste usluga i proizvoda kako za fizička lica, tako i za mala, srednja i velika preduzeća. U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven partner u građenju mostova između kompanija u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga.

Sberbank Srbija kao prva banka u Srbiji, pristupila je u januaru mesecu 2017. godine prestižnom međunarodnom sertifikacijskom programu „Customers’ Friend“, potvrdivši time izrazito visok nivo kvaliteta usluge i odnos sa svojim klijentima i zaposlenima. Sberbank Srbija zasluženo nosi medalju “Jer cenimo naše klijente“.

Zvaničan sajt: www.sberbank.rs

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.