SBB nudi dodatnu pomoć učenicima osnovnih i srednjih škola

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 09.Apr.2020, 11:42

SBB nudi dodatnu pomoć učenicima osnovnih i srednjih škola

Kompanija SBB želi da besplatno omogući školskoj deci dodatnu opciju praćenja nastavnog sadržaja u okviru video kluba na digitalnim platformama EON i D3, čime bi učenici dobili mogućnost praćenja svih časova kada god to požele. Učenici bi imali mogućnost i da više puta odgledaju časove ili da pauziranjem preciznije zapišu gradivo.

Za ovaj projekat potrebna je saglasnost nadležnog ministarstva, kao i pomoć u objedinjavanju svih video materijala sa snimljenim predavanjima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << />
Ponudu za realizaciju projekta SBB je poslao ministru Šarčeviću još 26.marta, ali do danas nije stigao nikakav odgovor. Obratili su se potom i kabinetu premijerke Ane Brnabić, ali ni oni do sada nisu pokazali interesovanje za realizaciju ovog projekta.

Uvereni da bi učenicima osnovnih i srednjih škola opcija gledanja nastave u bilo kom trenutku pomogla u učenju tokom izolacije, SBB javno poziva nadležne u Vladi Srbije da obrate pažnju na dopis i odgovore kako bi postigli dogovor u korist sve naše dece.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

SBB ponudio dodatnu pomoć učenicima koji prate nastavu na daljinu

Izvor: Beta, 09.Apr.2020

Kompanija SBB uputila je dopis Ministarstvu prosvete nauke i tehnološkog razvoja Srbije, sa predlogom dodatne pomoći učenicima osnovnih i srednjih škola koji prate nastavu učenjem na daljinu, saopšteno je danas iz te kompanije.SBB želi da besplatno omogući učenicima dodatnu opciju praćenja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.