SBB fondacija donirala novac školi za slepu i slabovidu decu

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Jan.2023, 18:43

SBB fondacija donirala novac školi za slepu i slabovidu decu

Ova škola svojim učenicima ne pruža samo obrazovanje, nego i zaštitu, brigu van škole, stručnu podršku, nastavna sredstva i sve ono što može da pomogne kvalitetu života njihovih učenika. Nadamo se da će im naša donacija ovu zimu učiniti toplijom i lepšom, da će đaci imati još više motivacije za učenje i napredovanje. Nastavićemo i u budućnosti da podržavamo neprofitne organizacije i institucije koje svojim delovanjem pomažu onima kojima je to potrebno“, rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Emili Sussane Fink iz SBB fondacije.

Škola za učenike oštećenog vida “Veljko Ramadanović” slepoj i slabovidoj deci iz cele Srbije pruža mogućnost da se razviju u radno sposobne i samostalne osobe. Pored toga, škola se bavi i ranom intervencijom, kućnom nastavom i obrazovanjem odraslih.

Donacija SBB fondacije će sigurno doprineti poboljšanju života naše dece. Veoma se radujemo što je SBB fondacija pomogla školi i jedva čekamo da saznamo šta će nam doneti ostatak godine“, izjavila je Jelena Vukić, direktorka ove obrazovne ustanove.

Već punu deceniju, svake godine tokom novogodišnjih praznika, SBB fondacija donira ukupno 10.000 evra neprofitnim organizacijama, udruženjima i institucijama kojima je pomoć potrebna. Ove godine donacije su uručene Udruženju građana „Edukos“ za opremanje stručne biblioteke u Kragujevcu, Udruženju roditelja dece sa autizmom „Svoj svet“ i sada školi za slepu i slabovidu decu.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.