SA KIM JE “POBEGLA” na more: Jelena Karleuša otišla iz zemlje, a evo gde je pronašla MIR (foto)

Izvor: Story, 26.Jun.2019, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SA KIM JE “POBEGLA” na more: Jelena Karleuša otišla iz zemlje, a evo gde je pronašla MIR (foto)

Pevačica Jelena Karleuša javila se fanovima na Instagramu i pozdravila ih je sa plaže. Naime, JK je prvo objavila fotografiju avionske karte, na kojoj vidimo da je otputovala u Antaliju, a zatim, i kako se udobno smestila pored mora. Pevačica još uvek nije otkrila ko joj pravi društvo na odmoru, ali ne sumnjamo da ćemo ... The post SA KIM JE “POBEGLA” na more: Jelena Karleuša otišla iz zemlje, a evo gde je pronašla MIR (foto) appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEZ DUŠKA PRONAŠLA MIR! Evo gde se nalazi Jelena Karleuša i sa KIM uživa! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2019

Zasluženi odmor!..Jelena Karleuša pohvalila se fanovima na društvenim mrežama da je došlo vreme za odmor...Pevačica je na Instagramu objavila fotografiju avionske karte, gde piše da putuje iz Istanbula u Antaliju...Kasnije je Karleuša podelila i svoj pogled na plažu, kao i voće i slatkiše...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.