Pussycat Dolls nekad i sad: Da li biste ih prepoznali?

Izvor: Story, 11.Nov.2015, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pussycat Dolls nekad i sad: Da li biste ih prepoznali?

Članice jednog od najatraktivnijih ženskih sastava svetsku slavu dostigle su 2005. godine objavivši album pod nazivom Don't Cha koji je prodat u 3 miliona primeraka samo u Sjedinjenim Američkim Državama

foto: Profimedia

Jedan od najpopularnijih ženskih pop sastava tokom protekle decenije prvi put u javnosti pojavljuje se kao plesni ansambl koji je osnovala Robin Antin. Grupa je osnovana 1995. godine u Los Anđelesu, da bi 2003. godine u javnosti počela da se pojavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << kao muzički sastav.

Nikol Šerzinger progovorila o najmračnijem periodu u životu

Vodeća pevačica bila je Nikol Šerzinger, a grupu su činile i Melodi Tronton, Džesika Suta, Ešli Roberts, Kimberli Vajat i Karmit Bašar. 

Praktično gola Melodi Torton

Kao grupa pojavljivale su se sve do 2010. godine, nakon čega je svaka od članica nastavila da gradi svoju karijeru samostalno.

Ipak, čini se da je Nikol Šerzinger jedina uspela da zadrži status svetske zvezde, zbog čega je i dalje česta tema svih svetskih medija.

Podsetite se kako su članice poznatog sastava izgledale u momentima svoje najveće slave...

2005.

2006.

... a kako danas, kao zrelije, ozbiljnije, ali ništa manje šarmantnije dame:

Nikol Šerzinger, 2015.

Kimberli Vajat, 2015.

 Ešli Roberts. 2015.

Karmit Bašar, 2015.

Melodi Tronton, 2015.

Džesika Suta, 2015.

 

Izvor: Story.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.