Izvor: Luftika.rs, 08.Okt.2022, 09:18

Pun Mesec u Ovnu dolazi 9. oktobra, njegov uticaj najviše će osetiti ova 3 znaka

Na svakih 28 dana, dolazi nam pun Mesec i otkriva nam nebesku lepotu. Pun Mesec se uvek odigrava dok Mesec, vladar unutrašnjeg ja – formira opoziciju sa Suncem – vladarom vašeg spoljašnjeg ja – stvarajući unutrašnji nemir i tera vas da preuzmete akcije.
Nije neuobičajeno da duboko usađene emocije isplivaju na površinu poput vulkanske eksplozije, niti je neuobičajeno da se tokom ovog vremena dešavaju iznenadne stvari.
Pošto je pun Mesec i najveća faza lunarnog ciklusa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << to je često vreme koje izaziva velike promene, svidelo se to nekima ili ne, ali pun Mesec će nas uvek osloboditi raznih stega.
Pošto je borac Ovan, poznat po tome što je horoskopski znak ambicije, agresije i estradnosti, možda ćete se iznenaditi kada otkrijete da da bi mogao biti najemotovniji pun Mesec 2022.godine.
Razlog tome je, jer će se udružiti sa Hironom zvanim ranjeni iscelitelj – što znaći da bi mogao da izazove duboko ukorenjene nesigurnosti i nezalečene rane.
Nasuprot Suncu u diplomatskim i harmoničnim Vagama, ovaj pun Mesec skreće pažnju na vaš odnos sa samim sobom.
Na kraju krajeva Ovan – Vaga predstavlja vašu individualnost i nezavisnost za razliku od vaših partnerstava i lojalnosti.
Instinkt Vage je da se pobrine da svi budu srećni i da taj sukob bude na minimumu.
Međutim, Ovan ima druge planove.
Iskoristiće priliku da bude direktan, reakcija nagla, da sve kaže onako kako jeste.
I pošto je lako izgubiti sebe u odnosu sa drugima, ovaj pun Mesec ima važnu tačku. Umesto toliko da se brinete o tome šta će drugi ljudi da misle, zapitajte se šta vi mislite!
Sezona Vage nas tera da izaberemo harmoniju umesto autentičnosti, ali to nam ovaj pun Mesec neće nikako dozvoliti. Nećemo uspeti dugo da ignorišemo svoja prava osećanja.
Zauzmite se za sebe iako to bude značilo izazivanje manjeg zemljotresa u tom procesu.
Pun Mesec u Ovnu najvise će imati uticaje na – Ovna, Vagu i Jarca.
Ovan Ovo je idealno vreme da konačno zablistate. Vreme je da pokažete svoje sposobnosti za vreme ovog tranzita, jer je uspeh neminovan.
Vaga Ovaj tranzit se nalazi u vašem sedmom polju, polju partnerstva, dakle ili konačno stavljate tačku na loše odnose ili započinjete novu vezu. Svakako vreme promena kod vas nailazi.
Jarac S obzirom na to da tranzit obasjava vašu četvrtu kuću, porodični problemi mogu da se pojave. Pokušajte da držite energiju agresivnog Ovna što bolje možete, da situacija u porodici i međuljudskim odnosima ne postane gora no što jeste.
Ovan, Jarac i Škorpija se od 10. do 16. oktobra ludo zaljubljuju, jedno od njih sreće ljubav svog života

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.