Prvi put kod nas trodnevna konferencija – blendiranje uspeha

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 20.Nov.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put kod nas trodnevna konferencija – blendiranje uspeha

Miša Lukić, jedan od najistaknutijih brend i biznis dizajnera u centralno – istočnoj Evropi pripremio je predavanje na temu The blend of creativity and business za marketinške magove sa naših prostora.

Prof. dr Goran Pitić, profesor ekonomije i pridruženi MOC profesor na Institute for Strategy and Competitiveness, Harvard Business School SAD, kroz predavanje na temu Digitalna transformacija ukazaće na šansu da, zahvaljujući digitalnoj infrastrukturi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << domaće preduzetništvo ojača svoju konkurentnost na globalnom tržištu.

Svoja iskustva iz danas najčešće pominjane IT struke, podeliće Ivan Gligorijević, CEO domaće startup kompanije mBrain Train koja je razvila mobilni uređaj za snimanje i analizu električne aktivnosti mozga, kroz predavanje na temu Blend of technology and psychology in modern consumer research.

Svakog dana, nakon predavanja, gostima će se obratiti i gospodin Colin Scott, Chivas Regal Master Blender, koji je napravio neke od najpoznatijih Chivas viskija i dati im šansu da se sami oprobaju u procesu “blendiranja” praveći svoj idealan ukus viskija.

Ako je tvoja oblast interesovanja marketing, IT ili finansije i želiš da iskoristiš priliku da se nađeš u ovakvom društvu, napiši nam svoju formulu uspeha i osvoji mesto na viski događaju godine 22, 23, ili 24.11.

Više informacija na succesisablend.rs.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.