Predavanje DEJANA MARKOVIĆA, Schneider Electric: Digitalna transformacija i komunikacija

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Jul.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predavanje DEJANA MARKOVIĆA, Schneider Electric: Digitalna transformacija i komunikacija

Digitalna transformacija i komunikacija

Dejan će nam, između ostalog, otkriti kako je došlo do toga da je Schneider Electric kompanija iz koje zaposleni ne odlaze i koje alate koristi u motivaciji svojih timova.

Kao stručnjak u svojoj oblasti govoriće o tome koliko je dobra interna komunikacija važna i objasniti zašto je ona stub za dobro funkcionisanje kompanije.

Ko je Dejan Marković?

Dejan Marković je diplomirani elektrotehnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << inženjer, rođen 1975. godine u Prištini. Karijeru je započeo kao pripravnik u Elektroprivredi Srbije. Nakon završenog stažiranja u Termoelektrani Kosova B, nastavio je svoj rad u JP Elektroistok Izgradnja, trenutno Elektromreža Srbija (EMS). Na samom početku svoje karijere učestvovao je u projektima iz oblasti obnove prenosne mreže i integracije najsavremenijih tehničko-tehnoloških rešenja u Elektroprivredi Srbije (EPS). Kasnije, kroz programe i projekte, finansirane od strane zemalja EU u oblasti energetike, imao je priliku da radi na kompleksnim projektima poboljšanja i razvoja elektro-distributivnog sistema, kao i povećanja poslovnih kapaciteta javnih preduzeća.

Od 2006. godine radi u kompaniji Schneider Electric, gde je vodio razne projekte, kako u Srbiji, tako i u Francuskoj. Nakon povratka iz Grenobla, preuzeo je upravljanje projektima u oblasti nafte i gasa, kao i proizvodnju električne energije u okviru poslovanja kompanije na teritoriji Srbije i Crne Gore. Od novembra 2010. godine, deo je rukovodstva kompanije, najpre kao menadžer za poslovanje sa stanovništvom, a od avgusta 2012. godine kao rukovodilac Odeljenja za energetiku.

Od februara 2016. nalazi se na poziciji generalnog direktora kompanije Schneider Electric za Srbiju i Crnu Goru.

Vrednosti kojima stremi su one koje nosi iz porodice: obrazovanje i konstantno unapređivanje veština, uporan rad, poštovanje i čast. Dejan veruje u moć napornog rada i neodustajanja, čak i u najtežim trenucima, jer rezultati dođu pre ili kasnije. Vodi se izrekom Tomas Edison koja glasi “Naša najveća slabost leži u odustajanju. Najsigurniji način da uspemo je da pokušamo samo još jednom”.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.