Poznata glumica objasnila zašto se odrekla alkohola

Izvor: Story, 19.Dec.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata glumica objasnila zašto se odrekla alkohola

Kejt Bekinsejl, poznata glumica koja važi za jednu od najlepših na stranoj sceni, za januarsko izdanje časopisa Women’s Health, objasnila je zašto se odrekla alkohola i kafe. Budući da strogo drži do svog izgleda i zdravlja, popularna glumica iskreno je govorila o tome šta za nju znači krilatica “voditi računa o sebi”. – Mislim da ... The post Poznata glumica objasnila zašto se odrekla alkohola appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Sanja Marinković: Da li će ljubav pobediti strah od odlaska vreme će pokazati

Izvor: Story, 19.Dec.2019

Voditeljka “Magazina IN” prvi put iskreno govori o braku sa suprugom Aleksandrom Uhrinom, otkriva šta je iz tog odnosa naučila o sebi i da li je muškarac neophodan da bi žena bila istinski srećna Kako vam se čini poznata voditeljka Sanja Marinković (44) na našoj novoj naslovnoj strani? Izgleda...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.