Posle rekordne 32 nominacije ovo je najbolja serija u 2019. godini!

Izvor: Story, 23.Sep.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle rekordne 32 nominacije ovo je najbolja serija u 2019. godini!

Svetski popularna serija “Igra prestola” sa rekordne 32 nominacije, osvojila je kasno sinoć u Los Anđelesu nagradu Emi za najbolju dramsku seriju. Na 71. dodeli televizijskih nagrada Emi, humoristična serija Fleabag je proglašena za najbolju seriju u kategoriji komedije, a dobila je nagradu za najbolju glumicu i najbolji scenario, prenosi B92. U kategoriji dramske serije ... The post Posle rekordne 32 nominacije ovo je najbolja serija u 2019. godini! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na dodeli Emi nagrada 2019!

Izvor: Svet plus, 23.Sep.2019

Glamur, ekstravagancija i sjaj pred ovogodišnju ceremoniju. Na dodeli Emi nagrada 2019! "Igra prestola" osvojila nagradu Emi za najbolju dramsku seriju...Serija "Igra prestola", popularna u celom svetu i sa rekordne 32 nominacije, osvojila je u Los Anđelesu nagradu Emi za najbolju dramsku seriju...Na...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.