Popusti i besplatna dostava ovog vikenda za SBB korisnike na shoppster.com

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 10.Feb.2022, 14:17

Popusti i besplatna dostava ovog vikenda za SBB korisnike na shoppster.com

BEOGRAD – SBB kompanija i Shoppster najavili su dodatne popuste od danas do nedelje za sve SBB korisnike u okviru Connect Shopping vikenda, uz besplatnu dostavu na kupovinu iznad 3.000 dinara na ceo asortiman.

SBB korisnici od 10. do 13. februara mogu da uživaju u najboljoj online kupovini uz super popuste na Bosch ugradnu tehniku, Sharp i Sencor prečišćivače, Philips televizore, Clatronic male kućne aparate, Happy Plugs slušalice, Texell opremu za kuhinju i kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << i još mnogo toga.

Shoppster svakog meseca za korisnike SBB usluga donosi popuste do 50% i akcije na neke od odabranih među 150.000 proizvoda u preko 20 kategorija na shoppster.com.

Kako bi uživali i u ostalim pogodnostima svakog meseca, SBB korisnici treba samo da se registruju na shoppster.com podacima MojSBB naloga.

Vaše Srpske kablovske mreže osim vrhunskih servisa, usluge i korisničkog iskustva, u saradnji sa shoppster.com, u okviru najvišeg nivoa Shoppster Smart loyalty programa – Smart Connect, tradicionalno svakog meseca obezbeđuju dodatne pogodnosti za sve SBB korisnike. Uživajte u najbojoj online kupovini za sebe i drage ljude“, poručuju iz SBB kompanije.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Popusti i besplatna dostava ovog vikenda za SBB korisnike na shoppster.com

Izvor: Danas, 10.Feb.2022

SBB kompanija i Shoppster najavili su dodatne popuste od danas do nedelje za sve SBB korisnike u okviru Connect Shopping vikenda, uz besplatnu dostavu na kupovinu iznad 3.000 dinara na ceo asortiman.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.