Plazma rituali – prva regionalna kampanja omiljenog brenda

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Feb.2020, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plazma rituali – prva regionalna kampanja omiljenog brenda

Na Plazmi su odrastale i odrastaju brojne generacije širom regiona, svako ima svoj omiljeni način pripreme, a većina svoje rituale konzumacije shvata veoma ozbiljno. Istražujući navike i rituale ljubitelja Plazme, agencija McCann Beograd kreirala je prvu Plazma kampanju koja je istovremeno krenula u više zemalja u regionu (Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Slovenija).

Bilo je veoma jednostavno kreirati kampanju o Plazma ritualima. Svi članovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << tima su prosto govorili o svojim ritualima bez ustezanja i ispostavilo se da je svačiji ritual sa Plazmom zabavan i relevantan. Zatim smo ih zapisali, malo uobličili i priredili za print i TV. Naša kampanja je istinita priča o životu svih nas sa našom Plazmom”, objasnio je Miloš Paunović, Associate Creative Director, McCann Beograd.

Bez obzira da li uživate u malim stvarima, pravite mali predah od posla, ili oplemenjujete zajedničke trenutke sa porodicom i prijateljima, Plazma je ta koja je deo svakog vašeg dana i sve vaše rituale čini potpunim,” dodala je Aleksandra Savić, Senior Brand Manager, Plazma.

A koji je vaš Plazma ritual? :)

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.