POGINUO GRU! Slavni reper stradao u TRAGIČNOJ nesreći!

Izvor: Story, 09.Sep.2019, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGINUO GRU! Slavni reper stradao u TRAGIČNOJ nesreći!

Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je danas kod Nautičkog kluba “Zemun”nakon što je prilikom paraglajdinga upao u vodu, saznaje “Blic”. Kako saznajemo, on je tragično stradao oko 15.20 časova, a iz vode su ga izvukli prijatelji, piše “Blic”. Pozvana je Hitna pomoć, a lekar je konstatovao smrt na licu mesta. ... The post POGINUO GRU! Slavni reper stradao u TRAGIČNOJ nesreći! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA TRAGEDIJA! Poginuo poznati reper Dalibor Andonov Gru! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 09.Sep.2019

Reper je tragično stradao oko 15.20 časova, a na obalu su ga čamcem izvukli prijatelji.

Nastavak na RTV Pink...

BILA JE NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV Gru je čitav život voleo Danicu koja mu je rodila dvoje dece

Izvor: Blic, 09.Sep.2019

Reper Dalibor Andnov Gru poginuo je danas oko 15.20 kod Nautičkog kluba "Zemun"nakon što je prilikom paraglajdinga upao u vodu, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Poginuo Gru: Legendarni srpski reper stradao u nesreći prilikom paraglajdinga

Izvor: Tracara.com, 09.Sep.2019

Slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je danas kod Nautičkog kluba “Zemun”nakon što je prilikom paraglajdinga upao u vodu, preneo je Blic. Kako saznajemo, on je tragično stradao oko 15.20 časova, a iz vode su ga izvukli prijatelji. Pozvana je Hitna pomoć, a lekar...

Nastavak na Tracara.com...

Reper bio plav u licu, poginuo je na mestu!

Izvor: Večernje novosti, 09.Sep.2019

Nezvanično ne zna se da li se smrt nastupila od udarca u vodu ili od udarca u dasku kojom je Dalibor upravljao REPER Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je danas na Dunavu, u Zemunu, kada je tokom vožnje kajta upao u vodu. Kako javlja novinar "Novosti" nalazio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.