PEVAČICA SE UDALA U TAJNOSTI! Snežana krije da se venčala!

Izvor: Story, 15.Avg.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA SE UDALA U TAJNOSTI! Snežana krije da se venčala!

Snežana Đurišić se nakon tri godine veze odlučila da se na večnu ljubav zavetuje izrabraniku Vanji Miloševiću te su se venčali u tajnosti krajem jula, a za najužu rodbinu i prijatelje upriličili malu proslavu. – Snežana i Vanja stali su pred matičara u petak, 26. jula, u opštini. Posle toga su upriličili proslavu za najuži krug prijatelja ... The post PEVAČICA SE UDALA U TAJNOSTI! Snežana krije da se venčala! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kupite NOVI BROJ MAGAZINA VIP! UDALA SE SNEŽANA ĐURIŠIĆ! Svi detalji VENČANJA SA GINEKOLOGOM! Ne daju joj mira: LUNI HOĆE DA IZBRIŠU PESMU! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2019

U prodaji je novi dvonedeljnik VIP! Svakog drugog petka samo za vas životne priče, moda, saveti… Novi nedeljnik  VIP! Sve o VIP ličnostima, kuvanje, horoskop, ljubavne priče Kupite VIP magazin na svim kioscima   ŠOK EKSKLUZIVA VANJA PRIZNAO SNEŽANA I JA SMO SE VENČALI 26. JULA!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.