Ovo je POSEBNA VEZA U NJENOM ŽIVOTU: Anastasija Ražnatović otkrila svoju “tajnu”

Izvor: Story, 06.Sep.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je POSEBNA VEZA U NJENOM ŽIVOTU: Anastasija Ražnatović otkrila svoju “tajnu”

Pevačica Anastasija Ražnatović otkrila je nešto o sebi što njena publika do sada nije imala prilike da čuje. Ona je na Instagramu podelila sa svima kako u njenom životu postoji jedna posebna veza koju neguje od malih nogu. O čemu se radi pogledajte u nastavku: The post Ovo je POSEBNA VEZA U NJENOM ŽIVOTU: Anastasija Ražnatović otkrila svoju “tajnu” appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ OTKRILA SA ČIME SE SUOČAVA CEO ŽIVOT! Bukvalno se LEPE za mene stalno, a ja ne znam ZAŠTO!

Izvor: Scandal.rs, 07.Sep.2019, 11:21

Iako često o njima ne razmišljamo na taj način, i poznate ličnosti su samo ljudi kojima se događaju uobičajne, svakodnevne stvari. Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, neretko svoje pratioce podseća upravo na to. Ona na svom Instagramu, osim modnih editorijala, objavljuje najrazličitije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.