Ova fotografija izazvala je bes, gađenje i pogrdne komentare na internetu

Izvor: JavneVesti.com, 27.Mar.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova fotografija izazvala je bes, gađenje i pogrdne komentare na internetu

Izgleda da je društvo u kojem se rađamo, rastemo i podižemo svoju decu i više nego “inficirano” pojmom mršavosti i savršenosti koji nam se svaki dan servira u vidu raznih silikonskih i fotošopiranih lepotica na naslovnim stranama

 
Skaj Baučer, mama blizanaca, objavila je na sajtu Tambler fotografiju na kojoj doji svoje mališane. Iako je reč o predivnom majčinskom činu i pre svega hranjenju dece,na internetu su joj ubrzo upućene najgore kritike. Glavna zamerka onih kojima se fotografija nije dopala je to što ona ne izgleda lepo.
Foto-ilustracija: Foter.com / paxye

- Umetnost se ne tiče uvek samo onoga što je estetski zadovoljavajuće. Ponekad je potrebno pokazati ljudima realnost -smatra Baučerova.
Nakon što je objavila fotografiju koja prikazuje kako ona doji svog sina Mila i ćerku Eloiz,Baučerova je dobila neželjenu pažnju. Fotografija se ubrzo pojavila na Fejsbuku, u grupi pod nazivom “Druga strana mame”. Jedan od oštrijih komentara glasio je: “Ne mislim da je iko želeo da vidi ovo“, a mnogi korisnici Fejsbuka su pisali da nikada neće sebi dozvoliti da unište svoje telo kao Baučerova, da su pomislili da je na fotografiji prikazano muško telo i još mnoge pogrdne komentare.
Foto-ilustracija: Foter.com / clogsilk

Skaj Baučer osetila je potrebu da odgovori na ovaj komentar direktno, iskreno i realno – baš kao što se izrazila i svojom fotografijom.
- Ovako izgleda život posle žurki, nakon što se završi period ludih tinejdžerskih godina i čitanja glupih knjiga o vukodlacima. Čista koža, mršavo telo i slobodno vreme ne traju zauvek – objasnila je ona i pokušala da pojasni šta je sve deo roditeljstva.
Foto-ilustracija: Foter.com / fikirbaz

- Strije, bore, prljave pelene i ležanje u čudnim pozama kako biste svoju decu učinili srećnom, jer ih volite više od udobnosti i svog glatkog tela – otkriva Baučerova i dodaje da je to poetično i neverovatno i da je njen život je predivan, iako joj je stomak uništen!
 
Šta vi mislite o ovoj fotografiji?
 
 
Izvor:Telegraf

Nastavak na JavneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.