Ostalo je još nedelju dana za prijavu radova za Festival GOLDEN DRUM 2019

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 27.Avg.2019, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostalo je još nedelju dana za prijavu radova za Festival GOLDEN DRUM 2019

26. Međunarodni festival kreativnosti Golden Drum će biti održan u slovenačkom primorskom gradu Portorožu. Hotel Slovenija će ugostiti prijatelje festivala, koji se ove godine održava pod sloganom Creativity 4 Change od 17. do 18. oktobra.

Radovi uvršteni u sekciju WHY će ocenjivati žiri predvođen Álvarom Rodriguesom, glavnim izvršnim direktorom i glavnim kreativnim direktorom, Fullpack, Rio de Janeiro, Brazil, a Tiffany Rolfe, izvršna potpredsednica i glavna kreativna >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << direktorica, R/GA, USA, će predvoditi ocenjivanje radova sekcije WHAT, svako od njih zajedno sa po još 10 izvanrednih profesionalaca.

Sa malim promenama u dužini programa i bržim i dinamičnijim formatima razgovora, Golden Drum približava festivalski program onima koji smatraju da je vreme retka roba. Tokom dva dana, na pozornici Golden Drum-a će biti prisutno oko 40 međunarodnih govornika koji će pričati o akcijama koje pokreću pozitivne promene u različitim oblastima i koje će usmeriti naš fokus oglašavanja za bolje sutra.

Struktura takmičenja

Golden Drum Takmičenje je zvanično takmičenje festivala. Takmičenje i nagrade su otvorene za sve agencije, oglašivače, klijente, dizajnerske ili produkcijske kuće, medijske kuće i druge koji su uključeni u stvaranje ili produkciju marketinških komunikacija, registrovanih u sledećim zemljama: Albanija, Austrija, Azerbejdžan, Belorusija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka Republika, Estonija, Finska, Grčka, Gruzija, Hrvatska, Izrael, Italija, Jermenija, Kazahstan, Kipar, Kirgistan, Kosovo, Letonija, Liban, Litvanija, Mađarska, Malta, Moldavija, Poljska, Rumunija, Rusija, Severna Makedonija, Slovačka, Slovenija, Srbija, Tadžikistan, Turska, Turkmenistan, Ukrajina i Uzbekistan.

Takmičenje je podeljeno na dva glavna dela WHAT i WHY. Svaka sekcija je podeljena na grupe i kategorije koje odražavaju najnovije trendove u oglašavanju i kreativnoj industriji. Obe sekcije se ocenjuju od strane Međunarodnog žirija, sa vrhunskim profesionalcima iz industrije.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.