Orlando Blum i Keti Peri obnovili romansu posle skoro godinu dana od raskida

Izvor: Story, 13.Feb.2018, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlando Blum i Keti Peri obnovili romansu posle skoro godinu dana od raskida

Prema pisanju svetskih medija, glumac Orlando Blum i pevačica Keti Peri uspeli su da prevaziđu probleme iz prošlosti, te da ponovo nastave svoju emotivnu vezu. Orlando Blum i Keti Peri su raskinuli u martu 2017. godine, a nakon nepunih godinu dana odlučili su da svojoj vezi daju još jednu priliku. Kako bi se posvetili jedno ... The post Orlando Blum i Keti Peri obnovili romansu posle skoro godinu dana od raskida appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Katy Perry i Orlando Bloom ponovo zajedno

Izvor: Tracara.com, 13.Feb.2018

Katy Perry i Orlando Bloom odlučili su da, godinu dana nakon prekida, ponovo budu zajedno, ali ovoga puta zaista misle da rade na svojoj vezi. Glasine o pomirenju počele su prošlog meseca, kad su oboje odseli u istom luksuznom odmaralištu na Maldivima. Njihovi prijatelji su sada za The Sun potvrdili...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.