Oni ovako rešavaju probleme: Milan Kalinić priznao da sa suprugom posećuje bračnog savetnika (foto)

Izvor: Story, 20.Sep.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni ovako rešavaju probleme: Milan Kalinić priznao da sa suprugom posećuje bračnog savetnika (foto)

Voditelj i glumac Milan Kalinić već 13 godina uživa u braku sa Sandrom, sa kojom ima dvoje dece. TV lice retke govori o svom privatnom životu, međutim, s vremena na vreme voli da podeli fotografije svojih nabližih na Instagram. Umetnik je to uradio i ovoga puta, ali je uz fotku sa suprugom napisao komentar koji je ... The post Oni ovako rešavaju probleme: Milan Kalinić priznao da sa suprugom posećuje bračnog savetnika (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ljubav prema Goci jača je NEGO IKADA, a evo kojom rečju je Raša opisao koliko je voli (foto)

Izvor: Story, 21.Sep.2019, 13:02

Pevačica Goca Tržan proslavila je poseban datum. Naime, ona sa svojim partnerom Radomirom Rašom Novakovićem slavi četiri godine braka. Nije mogla da izostane ni pevačicina ćerka Lena, pa su njih troje zajedno obeležili poseban dan. Poznato je da se Raša i Lena odlično slažu. – Četvrta godišnjica...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.