Oduševile javnost: Ćerke Šona Pena i Aleka Boldvina zajedno na reviji Viktorijinih anđela

Izvor: Story, 11.Nov.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduševile javnost: Ćerke Šona Pena i Aleka Boldvina zajedno na reviji Viktorijinih anđela

Ove mlade dame su lepotu su lepotu sigurno nasledile od majki.

Foto: Profimedia, Dilan Pen i Ajrlend Boldvin

Poznate lepotice Dilan Pen i Ajrlend Boldvin pojavile su se na reviji Victoria's Secret koja se održala sinoć u Njujorku. Mezimice slavnih glumaca izazivaju pažnju medija i van crvenog tepiha i čini se da im sve bolje i bolje ide.

Dilan Pen je ćerka Robin Rajt i Šona Pena, pa je svakako jasno na koga je povukla lepotu. Nekada je konobarisala, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << danas je često u izboru za najlepšu ženu sveta. Ona se ne libi svoju lepotu da iskazuje ni kroz ekspicitnije fotogarfije kada je modeling u pitanju, pa je naslovnica jednog modnog magazina izazvala pravu pometnju.

Ajrlend Boldvin, ćerka Aleka Boldvina i Kim Bejsindžer, voli da izaziva pažnju medija, pa je prošle godine zvanično objavila da ima devojku, a ove godine da ide u rehabilatacioni centar. Pored toga, ona uživa u tome da pokazuje svoje telo, uvek igrajući se na granici seksipila i promiskuiteta.

Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.