Odobreni novi emotikoni koji pomažu u izražavanju teskobe 2020. godine

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Sep.2020, 18:47

Odobreni novi emotikoni koji pomažu u izražavanju teskobe 2020. godine

Teško vreme pandemije, izolacije, ekonomske krize i brojnih problema koje je donela 2020. godina podstakli su organizaciju Unicode Consortium da kreira novi set emotikona koji pomažu u izražavanju teskobe

Novi emotikoni potpuno su prilagođeni ovogodišnjem haosu. Iako verovatno neće biti dostupni na telefonima pre 2021. godine, možete pogledati kako izgledaju na stranici Unicode Consortium.

Među novim emotikonima možete pronaći lice koje tegobno izdiše, lice sa spiralnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << očima, lice koje izviruje iza oblaka, srce u vatri, kao i srce u zavojima.

Odobrena je i oznaka za dodavanje brade bilo kom emotikonu na licu, muškom ili ženskom. Takođe će svaki od odobrenih emotikona biti dostupan u različitim bojama kože.

Izvor: klix.ba

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.