Novo pojavljivanje na naslovnici izazvalo oduševljenje: Crna pantera POMERILA GRANICE SENZUALNIM izdanjem (foto)

Izvor: Story, 06.Jun.2019, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo pojavljivanje na naslovnici izazvalo oduševljenje: Crna pantera POMERILA GRANICE SENZUALNIM izdanjem (foto)

Iako je u 50. godini života, nekad najpoznatija svjetska manekenka i model i danas ruši sve predrasude. Našla se na naslovnici modnog magazina Elle i pokazala besprekornu liniju… Pre nekoliko dana Naomi Kempbel proslavila je 49. rođendan, ali to nikako ne znači da je svojoj karijeri rekla zbogom. Njeno novo pojavljivanje na naslovnici modnog magazina ... The post Novo pojavljivanje na naslovnici izazvalo oduševljenje: Crna pantera POMERILA GRANICE SENZUALNIM izdanjem (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

On je mazi i pazi: Jelenu Đoković raznežila Noletova LJUBAVNA PORUKA! (foto)

Izvor: Story, 07.Jun.2019, 12:44

Naš najbolji teniser Novak Đoković stiže da obavi mnogobrojne obaveze, ali zna svoje prioritete jako dobro. Naime, ne samo da je broj jedan u svetu tenisa, već je potpuno posvećen svojoj ženi Jeleni i deci Stefanu i Tari. Teniser često objavljuju zajedničke fotografije iz svakodnevnog života,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.