Nakon što je svet video kuću u kojoj će živeti, osvanula je nova vest: Hari i Megan ostali bez kraljevskih titula (foto)

Izvor: Story, 18.Jan.2020, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što je svet video kuću u kojoj će živeti, osvanula je nova vest: Hari i Megan ostali bez kraljevskih titula (foto)

Svima koji prate dešavanja oko britanske kraljevske porodice, odnosno vojvode i vojvotkinje od Saseksa, znaju da će se oni preseliti u Kanadu, gde će nastaviti sa životom otkako su se finansijski odvojili od prinčeve porodice Sada strani mediji javljaju kako su Megan Markl i princ Hari verovatno našli svoj dom, a kako se navodi, kuća ... The post Nakon što je svet video kuću u kojoj će živeti, osvanula je nova vest: Hari i Megan ostali bez kraljevskih titula (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.