Njeni pratioci u čudu: Ovako Bojana Rajić izgleda samo dve nedelje nakon porođaja!

Izvor: Story, 15.Nov.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njeni pratioci u čudu: Ovako Bojana Rajić izgleda samo dve nedelje nakon porođaja!

Bivša manekenka nedavno je postala mama po drugi put, a danas je objavila prvu fotografiju sebe nakon porođaja i moramo priznati, izgleda nestvarno!

Bojana Rajić, foto: Instagram

Bojana Rajić na svet je donela malenog Vukašina pre samo dve nedelje, a prvu fotografiju bebe objavila je danas na svom profilu na Instagramu (pogledajte OVDE).

Istog dana, na Instagramu je osvanula i Bojanina fotografija, na kojoj je ona svoje pratioce oduševila >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << zanosnom figurom.

Možete li da verujete: Evo kako se Bojana Rajić slaže sa svekrvom (FOTO)

Mnogi njeni pratioci su u neverici pitali kada je uslikana ova fotografija, misleći da je pre njene trudnoće, dok im je Bojana odgovorila:

- Fotografija je uslikana malopre.

Pogledajte kako Bojana sada izgleda:

A photo posted by Bojana Rajic Djurdjevic ♓ (@bojanarajic) on Nov 15, 2015 at 5:34am PST

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Bojana Rajić objavila prvu fotografiju svog sina! FOTO

Izvor: Svet plus, 15.Nov.2015

Pre dve nedelje, bivša manekenka Bojana Rajić se porodila, a danas je objavila prvu fotografiju svog sina Vukašina...Bojana Rajić porodila se pre tačno petnaest dana, a danas je na društvenoj mreži Instagram objavila prvu fotografiju svog sina Vukašina. Kao i što se očekivalo, lice bebe se...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.