Nisu živeli glamurozno: Prava ISTINA o životu dece Lepe Brene u Americi

Izvor: Story, 12.Jul.2018, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu živeli glamurozno: Prava ISTINA o životu dece Lepe Brene u Americi

Biti dete javne ličnosti u našoj zemlji svakako ima svoje prednosti, ali folk diva Lepa Brena ističe da to ne znači apsolutno ništa ukoliko deca, kao što su to učinili njen sin Stefan Živojinović i pastorak Filip Živojinović, odluče da žive i studiraju van granica Srbije.   Podsetimo, pevač i menadžer su studirali u Sjedinjenim ... The post Nisu živeli glamurozno: Prava ISTINA o životu dece Lepe Brene u Americi appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Fotografijama sa plaže oduševila sve: Kakva Adrijana Lima, ovoj našoj poznatoj mami svi zavide na liniji

Izvor: Story, 12.Jul.2018

Često imamo prilike da u stranim medijima čitamo i gledamo fotografije poznatih dama čijoj se liniji i izgledu divimo, pogotovo kada se radi o majkama male dece. Ali, i mi možemo da se pohvalimo zgodnim mamama sa domaće javne scene. Jedna od njih svakako je i Katarina Gromilić koja ovih dana oduševljava...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.