Nina Badrić je otkrila zašto se VELIKA LJUBAV sa milionerom RASPALA TEK TAKO! OVO bi porazilo SVAKU ŽENU!

Izvor: Story, 11.Mar.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Badrić je otkrila zašto se VELIKA LJUBAV sa milionerom RASPALA TEK TAKO! OVO bi porazilo SVAKU ŽENU!

Nina je sa pet godina mlađim bila više od decenije, a kada su se rastali, svi su bili tužni. Bernard Krasnić, hrvatski milioner, bio je velika ljubav pevačice Nine Badrić. U vezi su bili 12 godina, a šest u braku. Pevačica je cvetala pored ovog pet godina mlađeg biznismena. Verili su se u Dubrovniku 2013, ... The post Nina Badrić je otkrila zašto se VELIKA LJUBAV sa milionerom RASPALA TEK TAKO! OVO bi porazilo SVAKU ŽENU! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LJUBAV NINE BADRIĆ PUKLA PREKO NOĆI: Pevačica je dve decenije volela MILIONERA, a zbog OVOG je STAVILA TAČKU na sve

Izvor: Scandal.rs, 11.Mar.2019

Nina Badrić je bila sa Bernardom Krasićem skoro 20 godina, a mnogi su tada govorili kako se neizmerno vole. Ipak, nije sve bilo kako izgleda. Pevačica je sa 5 godina mlađim milionerom bila 12 godina, a 6 godina u braku, a spekulisalo se da je svemu došao kraj kada je saznala da ju je prevario. The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.