Nataša Miljković pokazala šta radi sa BIVŠIM MUŽEM i sve ponovo oduševila (foto)

Izvor: Story, 10.Sep.2019, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Miljković pokazala šta radi sa BIVŠIM MUŽEM i sve ponovo oduševila (foto)

Svima je poznato kako su voditeljka Nataša Miljković i glumac Srđan Timarov nakon što su odlučili da stave tačku na svoj brak ostali u dobrim odnosima. Međutim, i dan danas kada na društvene mreže “ispliva” njihova zajednička fotografija svima onima koji ih prate i cene posebno izmemi osmeh na lice. To se upravo desilo kada je voditeljka ... The post Nataša Miljković pokazala šta radi sa BIVŠIM MUŽEM i sve ponovo oduševila (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ana Nikolić u NAJKRAĆEM MINIĆU IKADA! OTOPILA SE! (foto)

Izvor: Story, 10.Sep.2019

Transformacija Ane Nikolić se nastavlja. A trenutni presek stanja je iznenađujuže šokantan… Naime, pevačica se u toku trudnoće naglo ugojila, a kako je nakon toga imala problema da skine višak kilograma često su je prozivali zbog toga. Nikolićeva ovih dana žustro radi na skidanju kilograma...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.