Nakon što je na medenom mesecu pokazala BURMU, Hajdi Klum sada pokazala GOLE GRUDI! ŠOK! (foto)

Izvor: Story, 19.Avg.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što je na medenom mesecu pokazala BURMU, Hajdi Klum sada pokazala GOLE GRUDI! ŠOK! (foto)

Manekenka Hajdi Klum i njen suprug Tom Kaulic nedavno su ponovno izgovorili sudbonosno “da” i to na luksuznoj jahti u blizini italijanskog ostrva Kapri. Oni su ujedno tada krenuli na medeni mesec koji će provesti na ovom plovilu. Iako često objavljuje fotografije sa suprugom na Instagram, na kojima se vidi da je zaljubljena poput tinejdžerke, ... The post Nakon što je na medenom mesecu pokazala BURMU, Hajdi Klum sada pokazala GOLE GRUDI! ŠOK! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Hajdi Klum pokazala gole grudi

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Avg.2019

Manekenka Hajdi Klum i njen suprug Tom Kaulic nedavno su ponovno izgovorili sudbonosno "da" i to na luksuznoj jahti u blizini italijanskog ostrva Kapri. Oni su ujedno tada krenuli na medeni mjesec koji će provesti na ovom plovilu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.