Nakon 11 godina OTKRIVENO zašto se raspao brak Riz Viterpsun i Rajana Filipea!

Izvor: Story, 21.Sep.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon 11 godina OTKRIVENO zašto se raspao brak Riz Viterpsun i Rajana Filipea!

Holivudski lepotan Rajan Filipe danas ima 44 godine, a njegova bivša supruga Riz Viterspun samo dve manje. Njihova ljubavna priča započela je u 90-im godinama, mnogi su smatrali da su stvoreni jedno za drugo, ali njihov brak ipak nije opstao. Glumački par godinama je ćutao ne želeći da otkrije zašto su se rastali, ali, nešto ... The post Nakon 11 godina OTKRIVENO zašto se raspao brak Riz Viterpsun i Rajana Filipea! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon 11 godina otkriven razlog kraha braka!

Izvor: Vesti-online.com, 22.Sep.2018, 15:16

Holivudski lepotan Rajan Filipe danas ima 44 godine, a njegova bivša supruga Riz Viterspun samo dve manje. Njihova ljubavna priča započela je u 90-im godinama, mnogi su smatrali da su stvoreni jedno za drugo, ali njihov brak ipak nije opstao... Glumački par godinama je ćutao ne želeći da otkrije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.