Najbolje odevena Beograđanka u ULTIMATIVNOJ KOMBINACIJI koja će imati SVETSKI ODJEK, evo zašto je toliko POSEBNA! (foto)

Izvor: Story, 19.Jun.2019, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje odevena Beograđanka u ULTIMATIVNOJ KOMBINACIJI koja će imati SVETSKI ODJEK, evo zašto je toliko POSEBNA! (foto)

Društvene mreže, naročito Instagram, u svom punom kapacitetu omogućava da pratimo omiljene poznate zvezde i budemo u toku sa svim dešavanjima u njihovim životima. Međutim, mlade žene i ljubitelji mode uglavnom su preorijentisani na svetski poznate blogerke koje im služe kao uzor i inspiracija za odevanje. U proteklom periodu i u našoj zemlji i te ... The post Najbolje odevena Beograđanka u ULTIMATIVNOJ KOMBINACIJI koja će imati SVETSKI ODJEK, evo zašto je toliko POSEBNA! (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.