Na WhatsApp stižu i reklame, ali za sada samo unutar sekcije „Status“

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 02.Nov.2018, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na WhatsApp stižu i reklame, ali za sada samo unutar sekcije „Status“

Nakon što su od Snapchat-a pozajmili stories, u WhatsAppu su odlučili da bi bilo dobro dodati mu i podršku za stickere, a sada – čini se – najavljuju i pojavu reklama.

Potpredsednik WhatsAppa, ili onoga što je od izvorne kompanije unutar Facebook-a ostalo, Chris Daniels, dao je intervju za indijski Economic Times u kojem je progovorio i o monetizaciji inače besplatne aplikacije. Rekao je da, osim plaćenih poslovnih naloga, uskoro planiraju da zarađuju i od običnih korisnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << kojih inače ima preko milijardu i po. Počeće, kaže, prikazivati reklame unutar aplikacije.

Na sreću, reklame bi trebale biti smeštene unutar sekcije „Status“, kako se kod ove aplikacije zovu spomenuta Snapchat-ova opcija stories. Ovo je, smatraju, prigodno mesto da se plasiraju oglasi koji neće biti nametljivi, a omogućiće da WhatsApp za krajnje korisnike i dalje ostane besplatan.

Izvor: bug.hr

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.