NIJE ŠTEDELA: Šaban Šaulić se pohvalio POKLONOM koji je dobio OD SUPRUGE za rođendan

Izvor: Story, 07.Sep.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE ŠTEDELA: Šaban Šaulić se pohvalio POKLONOM koji je dobio OD SUPRUGE za rođendan

Pevač Šaban Šaulić pohvalio se da je od supruge dobio skupoceni poklon! Naime, pevač je proslavio je 67. rođendan, a posebno iznenađenje priredila mu je supruga Goca koja ga je obradovala više nego iko. – Ja ne volim skupe poklone, ali eto ovo je velika stvar. Moram da se pohvalim da mi je žena kupila ... The post NIJE ŠTEDELA: Šaban Šaulić se pohvalio POKLONOM koji je dobio OD SUPRUGE za rođendan appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Šaban od Goce za rođendan dobio poklon vredan 3.000 evra

Izvor: Svet, 08.Sep.2018, 11:07

Šaban Šaulić proslavio je 67. rođendan, a od poklon od supruge Goce posebno ga je obradovao.. “Ja ne volim skupe poklone, ali eto ovo je velika stvar. Moram da se pohvalim da mi je žena kupila čamac, ni manje ni više, nego od 3.000 evra.”. Šaban je u krugu prijatelja i porodice juče proslavio...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.