Mobi Banka podržala kampanju „Pruži korak“ sa milion dinara

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 29.Nov.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mobi Banka podržala kampanju „Pruži korak“ sa milion dinara

Planirano je da nova roditeljska kuća pruži smeštaj i brigu za dvadeset porodica čija deca prolaze kroz dug proces lečenja od raka.

Kampanja „Pruži korak“ pokrenula je veliki broj kompanija i pojedinaca da se uključe i pomognu onima koji vode tešku borbu. Mobi Banka, sa svojim zaposlenima, želi da da svoj doprinos i motiviše ljude da zajedno pokažemo da smo tu za one kojima je to najpotrebnije“, izjavio je Miloš Brusin, Predsednik Izvršnog odbora Mobi >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Banke.

Druga faza kampanje „Pruži korak“ trajaće do 31. decembra, a putem aplikacije #Pružikorak na kojoj počiva ova humanitarna akcija, mere se koraci korisnika i konvertuju u dinare, prema jednostavnoj formuli: jedan pređen kilometar = 10 dinara. Društveno odgovorne kompanije iz Srbije „otkupljuju korake“ i sredstva doniraju NURDOR-u.

Kampanju „Pruži korak“ pokrenuli su Tamara Klarić i Bogdan Stevanović, dvoje prijatelja, aktivista NURDOR-a, koji su 19. septembra krenuli peške iz Niša u šetnju do Beograda, dugu čak 256 kilometara, kako bi prikupili novčana sredstva za izgradnju nove NURDOR roditeljske kuće u Beogradu. Njihov cilj bio je da ličnim primerom motivišu ljude da se priključe kampanji, skrenu pažnju javnosti na rad NURDOR-a i promovišu društveno odgovornu aplikaciju za mobilne telefone „Pruži korak“.

„Pruži korak” je prva kampanja ove vrste u Srbiji, do sada je prikupila više od 50 miliona dinara, dok je aplikacija instalirana na više od 500 000 uređaja. Instalirajte aplikaciju Pruži korak i pridružite se kampanji!

PPF Grupa

PPF Grupa ulaže u više segmenata tržišta, kao što su bankarstvo i finansijske usluge, telekomunikacije, biotehnologija, osiguranje, nekretnine i poljoprivreda. PPF doseže od Evrope preko Azije do Severne Amerike i raspolaže imovinom u vrednosti od više od 45 milijardi evra (stanje na dan 31. decembra 2018). www.ppf.eu

Mobi Banka

Mobi Banka deo je PPF grupe od februara 2019. godine. U septembru 2014. godine, banka je promenila ime u Telenor banka, nakon preuzimanja KBC banke u Srbiji od strane Telenor Grupe 2013. godine. Mobi Banka specijalizovana je za pružanje inovativnih onlajn finansijskih usluga i predstavlja prvu mobilnu i onlajn banku u Srbiji. Mobi Banka trenutno broji vise od 452,000 klijenata i na kraju septembra 2019. godine, banka je upravljala aktivom vrednom 175 miliona evra. www.mobibanka.rs;

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.