Mirka Vasiljević otkrila kako vaspitava ĆERKU, ali mnoge je ŠOKIRALA njena izjava!

Izvor: Story, 24.Apr.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević otkrila kako vaspitava ĆERKU, ali mnoge je ŠOKIRALA njena izjava!

Mirka Vasiljević i njen vanbračni muž Vujadin Savić imaju troje dece, a glumica sada priznaje koliko je teško uklopiti posao i porodicu. Glumica je priznala da je pola vremena kod kuće, a pola u pozorištu, pa ponekad ne zna ni sama kako sve postiže. S obzirom na to da ima ćerku, Mirka je otkrila kako ... The post Mirka Vasiljević otkrila kako vaspitava ĆERKU, ali mnoge je ŠOKIRALA njena izjava! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

"Žensko da zaćuti kad treba, opstaje brak i dobije šta hoće": Iznenadila stavom?

Izvor: B92, 24.Apr.2019

Glumica Mirka Vasiljević sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje dece i kaže da nije uvek lako uklopiti posao i porodicu...Međutim, njena izjava o tome kako vaspitava ćerku postala je viralna i izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama..."Da mora da zna da je žensko, a to podrazumeva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.