Mirka Vasiljević i Viktor Savić u magičnoj ulozi: Pozorišna bajka Lepotica i zver na sceni Sava Centra 29. novembra

Izvor: Story, 27.Nov.2015, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević i Viktor Savić u magičnoj ulozi: Pozorišna bajka Lepotica i zver na sceni Sava Centra 29. novembra

Pozorišna predstava Lepotica i zver u formi muzičko-scenskog spektakla pred publiku stiže u nedelju, 29. novembra na velikoj sceni Sava centra.

foto: Promo

Glavne uloge tumače Mirka Vasiljević i Viktor Savić, a u predstavi igraju i Ivan Zekić, Nemanja Janičić, Bora Nenić i Voja Brajović kao narator.

Klasična bajka odenuta u savremeno ruho biće dočarana uz pomoć animirane 3D scenografije i audio-vizuelnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << efekata.

O motivima izbora ove bajke reditelj Igor Damnjanović kaže da je Lepotica i zver za njega jedna od najbolje napisanih ikada, ističući da ova bajka najviše ističe moć lepote, ali one prave, istinske, lepotu duše i onoga što svako od nas nosi u sebi.

- Ova bajka govori o ljubavi koja je naizgled nemoguća, a upravo je ljubav nešto najlepše. Sama ljubav je lepota i ona čini da je sve moguće. To je bio osnovni motiv da se opredelim za ovu bajku i da je magijom pozorišta oživim. Ako se tome pridoda vizuelni identitet predstave koju pripremamo, u vidu 3D scenografije i efekata kakvi se retko viđaju na ovim prostorima, a naročito retko u predstavama za decu, onda izazov biva još veći, dodaje Damnjanović.

Doživljaj ove jedinstvene pozorišne predstave upotpuniće brojne muzičke numere koje će pored glumačkog ansambla pratiti i preko 20 plesača i mađioničara.

Lepotica i zver će 29.11. biti izvedena u terminima od 11.00 i 17.00.

Ulaznice po ceni od 500 i 600 dinara mogu se kupiti na blagajni Sava centra i preko Eventim prodajne mreže.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.