Milan Popović DOBIO TREĆE DETE, nasledniku dao jedno od najlepših muških imena

Izvor: Story, 08.Nov.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Popović DOBIO TREĆE DETE, nasledniku dao jedno od najlepših muških imena

Milan Popović je dobio treće dete – sina, a roditelji su mu dali predivno ime, prenose domaći mediji. Naime, danas u Beogradu, Milan je dobio drugo dete sa lepšom polovinom Bojanom. Beba ima 3.300 grama, duga je 52 santimetra i zove se Đorđe. Đorđe je jedno od najstarijih imena u evropskim narodima. Bilo je i jedno ... The post Milan Popović DOBIO TREĆE DETE, nasledniku dao jedno od najlepših muških imena appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

MILAN POPOVIĆ POSTAO OTAC PO TREĆI PUT: Severinin bivši muž dobio još jednog SINA!

Izvor: Scandal.rs, 08.Nov.2019

Milan Popović je dobio treće dete – sina, a roditelji su mu dali predivno ime. Naime, danas u Beogradu, Milan Popović je dobio sina sa lepšom polovinom Bojanom. Beba ima 3.300 grama, duga je 52 santimetra, a srećni roditelji su prinovi dali ime Đorđe. Đorđe je jedno od najstarijih imena u...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.