Izvor: Luftika.rs, 26.Nov.2022, 11:57

Majka dvoje dece vraćena s posla zbog „provokativne“ odeće zakopčane do grla (VIDEO)

Koja odeća u današnje vreme se može okarakterisati kao nepristojna? Iskustvo jedne tiktokerke dodatno produbljuje ovo pitanje.
Mari Di je mlada žena i majka dvoje dece koja je aktivna na TikToku i na toj mreži kreira zanimljive sadržaje za svoje pratioce. Zbog odeće koju nosi na radnom mestu, a koja, kako kaže, „ometa“ okolinu, više puta je bila predmet kritika svojih nadređenih.
Ona je zato podelila snimak gde joj šef za ljudske resurse sugeriše kako bi trebalo da povede >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << računa jer nosi „neprimerenu odeću za posao“, nazvavši njene haljine „uznemirujućim“.
U snimku se čuje dijalog između nje i menadžerke.
– Žao mi je, ali to ne možete nositi. Previše je provokativno i ometajuće – rekla joj je menadžerka, nakon čega je Mari pokušala da se odbrani.
– To odvlači pažnju? – nadovezala se atraktivna plavuša pitanjem koje je očigledno imalo ironičnu konotaciju.
@notmariedeeThis is getting ridiculous.♬ original sound – NotMarieDee
Menadžerka je, međutim, bila neumoljiva.
– Veoma – istakla je ona iako je Mari na sebi imala crnu haljinu zakopčanu do grla i dugačku do kolena.
Neki bi rekli i previše zatvoreno, ali ne i u firmi gde Mari radi. Zato je ona shvatila da njenim nadređenima zapravo smeta činjenica što u pomenutom odevnom predmetu do izražaja dolaze njeni atributi, pre svega bujne grudi.
Mari je zgodna plavuša koja se pojavljuje u snimku u pripijenoj rolka haljini sa kratkim rukavima koja ocrtava njenu lepu figuru. Iako ona ništa ne otkriva, šefica smatra da je neprimerena za posao te je devojku poslala kući. Mlada mama je takvu kritiku shvatila smešnom te je brže bolje podelila svoje iskustvo sa pratiocima na mreži i potražila mišljenje od njih.
Mnogi su u ovome videli žensku ljubomoru i savetovali Mari da ne obraća pažnju jer je i zgodna, ali i profesionalna.
„Ja sam HR menadžer, obučena si profesionalno i primereno.“
„Nije problem tvoj stajling, već njena ljubomora. Sjajno izgledaš.“
„Ne vidim apsolutno ništa pogrešno u ovome. Baš je simpatično“, komentarisali su korisnici TikToka ispod Marine objave.
@notmariedee #greenscreen ♬ original sound – NotMarieDee
Devojka je ubrzo podelila video razgovora sa svojom menadžerkom koja ju je nakon objavljenog članka o njima pozvala kako bi joj se izvinila zbog pređašnjih konstatacija. Istakla je da je shvatila da je preterala, međutim, priča je dobila nastavak.
Kada se zaposlena pred svojom menadžerkom pojavila u drugoj odeći, koja je otkrivala grudi, nakon izvinjenja šefica kadrovske službe joj je napomenula da je ipak danas neprikladno obučena.
Naime, da bi napravila eksperiment i videla u čemu greši, Mari je obukla lepu usku zelenu haljinu sa dekolteom, te preko nje ogrnula bluzu na raskopčavanje. Pošto je menadžerka bila odsutna, menjao ju je jedan kolega, devojka je želela da čuje od njega mišljenje kako izgleda.
– Izgledaš sjajno. Okreni se jednom – čuje se kako muškarac govori dok ga Mari tajno snima telefonom, ali tako da mu se ne vidi lice.
@notmariedee Replying to @s0cialgarbage ♬ original sound – NotMarieDee
Da li je po sredi bila ljubomora, kako je ponašanje svoje šefice nazvala ta mlada žena, ili muškarci i žene različito vide neke stvari, prosudite sami.
Izvor: srecna.republika.rs
Odbojkašica izbačena iz tima zbog bujnog poprsja, danas radi kao model i slika se za Playboy

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.