MALI PEH PRED VENČANJE Stevana Anđelkovića – Kuma Milica Todorović otkrila šta joj se desilo

Izvor: Story, 20.Sep.2018, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALI PEH PRED VENČANJE Stevana Anđelkovića – Kuma Milica Todorović otkrila šta joj se desilo

Pevač Stevan Anđelković danas se oženio, a za kumu je odabrao svoju koleginicu Milicu Todorović. Pevačica je u svedenoj kombinaciji stigla na venčanje. Na pitanje da li ima tremu Milica je iznenadila odgovorom. Погледајте ову објаву у апликацији Instagram Објава коју дели Milica Todorovic Macedonia (@milicatodorovicmacedonia) дана 20. Сеп 2018. у 9:48 PDT – Zamalo ... The post MALI PEH PRED VENČANJE Stevana Anđelkovića – Kuma Milica Todorović otkrila šta joj se desilo appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I OVAJ PEVAČ SE DANAS ŽENI: Goca i Raša SLAVE GODIŠNJICU BRAKA na svadbi ovog muzičara

Izvor: Story, 20.Sep.2018

Goca Tržan objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj su ona i njen suprug Raša Novaković svečano obučeni, tri godine nakon što su se venčali. Iako su mnogi u prvi mah pomislili da je i ovaj par krenuo na svadbu pevača Stevana Anđelkovića, Goca je sve iznenadila informacijom da se danas...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.