Ljubav cveta: Čemu to Marija Veljković danas nazdravlja?

Izvor: Story, 09.Nov.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav cveta: Čemu to Marija Veljković danas nazdravlja?

Glumica i voditeljka Marija Veljković danas sa svojim suprugom Milanom Milovanovićem proslavlja jedan lep jubilej. Naime, jednom od omiljenih domaćih TV lica ovo je poseban dan, pa tako nazdravlja u ime 10 godina braka sa arhitektom sa kojim ima troje dece. Dvostruko slavlje: Marija Veljković i morska proslava rođendana sina Đurađa i ćerke Rose (foto) Marija ... The post Ljubav cveta: Čemu to Marija Veljković danas nazdravlja? appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zgodni doktor: Upoznajte rođenog brata Raše Novakovića (foto)

Izvor: Story, 09.Nov.2017

Goca Tržan uživa u skladnom braku sa muzičarem Radomirom Rašom Novakovićem, a da im ljubav cveta dokaz je ogromna želja da se u skorije vreme njihova porodica proširi za još jednog člana. Raša o svom privatnom životu jako malo priča, pa tako javnost i nije mnogo upućena u to da bubnjar...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.