Lidl u oktobru otvara najmanje 10 prodavnica u Srbiji

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Sep.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lidl u oktobru otvara najmanje 10 prodavnica u Srbiji

Po navodima lista, Lidl je već primio u stalni radni odnos oko 1.000 radnika koji su prošli plaćene obuke u zemljama regiona u kojima taj trgovinski lanac posluje.

List je preneo da je roba već u prodavnicama a da radnici uvežbavaju buduće zadatke.

Potrošači nas željno očekuju i raduje nas njihovo uzbuđenje oko otvaranja, a možemo reći da smo i mi jednako uzbuđeni. Činjenica je da se Lidl za otvaranje svojih prodavnica u Srbiji temeljno priprema, što podrazumeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << zapošljavanje velikog broja kolega, ali i pravovremene obuke za njih, određivanje asortimana i testiranje redovnih procesa rada, poput poručivanja i isporuke robe„, rekla je rukovodilac Korporativnih komunikacija Lidl Srbija Martina Petrović.

Dodala je da će Lidl datum otvaranja podeliti sa svojim potrošačima nakon još nekoliko važnih koraka koji kompaniju očekuju u procesu pripreme.

Ono što ostaje kao naš dogovor i obećanje je, da će potrošači u Srbiji imati priliku da obave kupovinu u Lidlu do kraja godine„, kazala je Martina Petrović.

Izvor: Novosti, Beta

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.