Lepa Brena o braku sa Bobom: Volimo da budemo zajedno, ali i da svako ima svoju slobodu

Izvor: Story, 13.Sep.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena o braku sa Bobom: Volimo da budemo zajedno, ali i da svako ima svoju slobodu

Lepa Brena progovorila je o odnosu sa suprugom Bobom Živojinovićem i istakla koliko joj znače trenuci koje može da provede i sa svojim prijateljima, posebno drugaricama. Iskreno je prokomentarisala značaj slobode u braku. – Gledam da uskladim da budemo dovoljno zajedno, ali da imamo svoju slobodu i družimo se sa svojim prijateljima. Mislim da je najveća ... The post Lepa Brena o braku sa Bobom: Volimo da budemo zajedno, ali i da svako ima svoju slobodu appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Lepa Brena iskreno o braku sa Bobom: Teško je kada ste sa nekim 24 sata!

Izvor: Svet plus, 14.Sep.2017, 09:36

Lepa Brena javno je progovorila o braku sa Bobom Živojinovićem i otkrila, da je jako teško kada sa nekim provodite svaki dan 24 sata dnevno...Folk zvezda ističe, kako ona i Boba imaju skladan brak, ali i istakla da je jako bitno da oba partnera imaju svoju slobodu, kako ne bi dosadili jedno drugom:...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.