Koliko često i kako se žene sređuju tamo dole

Izvor: Mondo, 03.Sep.2018, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko često i kako se žene sređuju "tamo dole"

Neke žene depiliraju, druge briju intimnu zonu, a evo koliko često to rade.

Foto: Guliver/Getty Images/zeremski

Ima dama koje svoju intimnu zonu ostavljaju u "prirodnom stanju" i to je sasvim OK, ali većina njih je na neki način sređuje – depilira, brije, ide na laserske tretmane...

Ovo rade skoro sve žene, a opasno je!

Novo istraživanje pokazuje da žene u proseku svoju intimnu zonu "sređuju" pet puta mesečno. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 19 odsto od ispitanih 1.600 žena reklo je da svoj "žbunić" uopšte ne dira, već ostavljaju potpuno prirodan izgled.

Zašto ne treba da brijete bikini zonu

Iako sada postoje razni načini za uklanjanje dlačica, čak 80 odsto žena bira da to uradi brijačem. Oko 13 odsto se depilira voskom u svom domu, a samo sedam odsto zbog toga ide kod kozmetičara.

Još manje su popularni različiti tretmani za uklanjanje dlačice – samo četiri odsto žena to radi kod kuće, dok dva odsto ulaže u profesionalne laserske tretmane.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.