Kim tvrdi da je ova dijeta zaslužna za uzak struk

Izvor: Mondo, 15.Jul.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim tvrdi da je ova dijeta zaslužna za uzak struk

Starleta Kim Kardašijan otkrila je da joj je ova promena u ishrani pomogla da ima ONAKO uzak struk.

Kim Kardašijan ima toliko uzak struk da su mnogi nagađali da se podvrgla operaciji vađenja rebara, ali sada je starleta to demantovala i objasnila koja promena joj je pomogla da ima takav struk.

Govoreći o vađenju rebara, ona je rekla: "Nisam ni znala da je to moguće", a onda otkrila da uzak struk ima zahvaljujući – veganskoj ishrani.

"Iskreno mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da mi je veganska ishrana pomogla", priznala je Kim, dodajući da joj "struk zaista izgleda odlično".

Kardašijanova je u aprilu otkrila ponešto o svojoj ishrani i održavanju linije.

"Kada sam kod kuće, jedem namirnice biljnog porekla", rekla je ona, mada priznaje i da dosta vežba.

Nakon što se pojavila u uzanoj haljini na Met Gala balu, dodatno se podigla prašina o njenom uskom struku, a na tu temu nešto je imala da kaže i Melisa Alkantara, trener sa kojom Kim vežba.

"Da razjasnimo nešto: 1. Ova haljina ima korset, ali 2. Kim se ubija vežbajući šest dana nedeljno, ustaje rano i vrlo je posvećena tome, 3. ja joj pomažem u tome, ali ona radi glavni deo posla", rekla je tada Melisa i dodala da je ne zanima šta drugi ljudi misle o Kim. "Ja je viđam svakog jutra kako se znoji i vežba, a vidim i sav napor koji ulaže kada izađe iz teretane i to je neverovatno!".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.