KRVNIK SA NOVOG ZELANDA SE POJAVIO PRED SUDOM: Sve bilo zatvoreno za javnost, a zgradu nadletali helikopteri (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Mar.2019, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVNIK SA NOVOG ZELANDA SE POJAVIO PRED SUDOM: Sve bilo zatvoreno za javnost, a zgradu nadletali helikopteri (VIDEO)

Australijanac Brenton Harison Tarant, osumnjičen za jučerašnje napade na džamije na Novom Zelandu u kome je ubijeno 49 ljudi, pojavio se pred sudom, gde je optužen za ubistvo.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MASAKR NA NOVOM ZELANDU Napadač optužen za ubistvo, biće još optužnica

Izvor: Blic, 16.Mar.2019

Australijanac Brenton Harison Tarant, osumnjičeni za jučerašnje napade na džamije na Novom Zelandu u kome je ubijeno 49 osoba, pojavio se danas pred sudom, gde je optužen za ubistvo.

Nastavak na Blic...

NEMA SMRTNE KAZNE NA NOVOM ZELANDU, A DOŽIVOTNA BEZ USLOVNE JE PRESEDAN: Evo šta čeka ubicu 49 ljudi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2019

Ovo je najmasovnije ubistvo na Novom Zelandu..Australijanac Brenton Harison Tarant, osumnjičen za napade na džamije na Novom Zelandu u kome je ubijeno 49 ljudi, pojavio se pred sudom, gde je optužen za ubistvo..., a očekuje se još optužnica protiv njega. Premijerka ove zemlje, Džasinda Ardern...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.