KENIJAC PRIZNAO BRUTALNO UBISTVO SRPKINJE (17) U NEMAČKOJ: Odeću našli kod jezera, hteo da zbuni policiju! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Dec.2018, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KENIJAC PRIZNAO BRUTALNO UBISTVO SRPKINJE (17) U NEMAČKOJ: Odeću našli kod jezera, hteo da zbuni policiju! (VIDEO)

Elma C. (17), poreklom iz Srbije pronađena je mrtva u nedelju uveče u prihvatilištu za migrante i beskućnike u nemačkom gradu Sankt Augustinu. Za njezino ubistvo osumnjičen je Brajan S. (19) koji je rođen u Keniji. Zločin je prvo priznao, a onda o tome nije hteo više ništa da govori.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

JEZIVA SMRT SRPKINJE U NEMAČKOJ Susret sa mladićem kojeg je upoznala pre nedelju dana bio je koban, ubicu odala FOTOGRAFIJA NA FEJSBUKU

Izvor: Blic, 06.Dec.2018

Elma C. (17), poreklom iz Srbije, pronađena je mrtva u izbegličkom centru u nemačkom gradu Sankt Augustin, a za njeno ubistvo osumnjičen je Kenijac (19), koga su policiji odale fotografije na njenom Fejsbuk profilu!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.