Jutra kakva niste tražili, ali su vam potrebna: Posle “Ustanka” sa Filipom i Pandom na RED TV-u imaćete blagu upalu stomačnih mišića!

Izvor: Story, 04.Okt.2020, 10:01

Jutra kakva niste tražili, ali su vam potrebna: Posle “Ustanka” sa Filipom i Pandom na RED TV-u imaćete blagu upalu stomačnih mišića!

Dve face za posmatranje u svakom smuslu te reči, kao jing i jang, kao noć i dan, jedan crn i išaran, drugi bradat i plav, neozbiljni kad treba i ozbiljni kad ne treba. Sedam od deset ispitanih žena za njih kažu da su neodoljivi, a preostale tri nisu uspeli da potplate. Filip Đukić i Stefan […]

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Jutra kakva niste tražili, ali su vam preko potrebna: Posle “Ustanka” sa Filipom i Pandom na RED TV-u imaćete blagu upalu stomačnih mišića!

Izvor: Lepota i zdravlje, 04.Okt.2020

Dve face za posmatranje u svakom smuslu te reči, kao jing i jang, kao noć i dan, jedan crn i išaran, drugi bradat i plav, neozbiljni kad treba i ozbiljni kad ne treba. Sedam od deset ispitanih žena za njih kažu da su neodoljivi, a preostale tri nisu uspeli da potplate. Filip Đukić i Stefan Milošević...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.